Noteer vast de volgende data:

Startdag onderzoeksprogramma HUGS - Het Uitvinden van de Groene Samenleving.

In dit onderzoeksprogramma werken bovenbouw leerlingen voor het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.
Vandaag zijn de tien opdrachten van dit jaar op de website geplaatst. De meeste vragen om een lokale uitwerking van een thema dat ook vorig jaar aan bod kwam.
Pas op! Dit is het laatste jaar van het HUGS programma. Dit driejarig programma is wegens succes vijfjarig geworden...
Startdag: donderdag 5 oktober 2017, bij Instituut Clingendael (Clingendael International Energy Programme) in Den Haag
Programma in het kort: ontmoeting met de opdrachtgever, bijwonen enkele eindpresentaties, workshop met onderzoekers van Clingendael, steengoed college over energie en klimaat door senior medewerker van Clingendael.

Startdag onderzoeksprogramma's voor wereldwijde opdrachtgevers in ontwikkelingsgebieden
Dit zijn de opdrachten voor de bovenbouw, alle profielen: Global Consultancy, Research & Design. Inbegrepen: aparte opdrachten over ondernemen in ontwikkelingsgebieden.
Startdag: dinsdag 3 oktober 2017, bij Nyenrode Business Universiteit in Breukelen.
Programma in het kort: ontmoeting met opdrachtgevers, inleiding door hoogleraar van Nyenrode, speeddaten met alumni en studenten van Nyenrode, het Worldschool college en rondleidingen door het Nyenrode landschap.

Het Worldschool Event
Leerlingconferentie waar leerlingen de resultaten van hun onderzoek presenteren aan een keur van deskundigen.
Dit voor alle leerlingen die voor opdrachtgevers in ontwikkelingslanden werken.
(Leerlingen die voor het ministerie van infrastructuur en milieu werken presenteren apart, op het ministerie in Den Haag.)
Worldschool Event 2018: vrijdag 23 maart 2018, op het Jac. P. Thijsse College in Castricum.